Bradepandekage med knas

Bradepandekage med knas

Ingredienser

  • 4 stk æg
  • 250 gr melis
  • 250 gr mel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 3 stk skrællede æbler skåret i både eller små stykker

Knas

  • 100 gr smør
  • 100 gr sukker
  • 100 gr hakkede hasselnøde kærner
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 2 spsk. fløde

Sådan gør du

  • Fremgangsmåde
  • Pisk æggene hvide og skummende med sukkeret
    Lav en blanding af mel, bagepulver og æblebåde
    Vend forsigt i æggene
    Kom dejen i en velsmurt bradepande eller form beklædt med bagepapir.
    ca 20 gange 30 cm
    Knaset
    Til knaset blandes ingredienserne i en gryde og varmes op .
    Fordel blandingen over dejen og bag kagen i den nederste halvdel af ovnen ved 175 gr i 40-45 min